Locatie

Cotroceni Ballroom » Locatie

Salon de evenimente in Cotroceni

Cotroceni Ballroom, una dintre cele mai bine poziționate săli de evenimente din București, într-un cartier istoric și romantic de mare prestigiu, cu o capacitate între 80 și 300 de invitați ce se pretează pentru nunți, botezuri, logodne.

Vezi oferte
80-300 de persoane
600 de metri patrati
Zona Cotroceni

Potrivit pentru

  • Nunti
  • Botezuri
  • Cununii
  • Petreceri corporate
  • Petreceri de Craciun
  • Baluri de absolvire

Cum ajungi la noi

Piata Cotroceni

Strada Sfântul Elefterie 47 – 49, Romania 050525 Bucureşti Sectorul 5

Oferta nunta

Oferta nunta

Visezi la o nunta memorabila alaturi de toti cei dragi tie? Spune-ne la ce te gandesti, iar noi promitem sa facem ce stim noi mai bine, pentru ca tu sa ai parte de evenimentul perfect. Fie ca iti doresti o nunta mai restransa sau o petrecere fastuoasa, putem adapta sala in asa fel incat sa se preteze numarului de invitati la eveniment. Avem o echipa formata din oameni profesionisti, gata sa te consilieze pe tot parcursul organizarii petrecerii de nunta, iar meniurile preparate de chefii nostri cu drag si migala iti vor incanta simturile. 

Oferta botez

Oferta botez

Prima petrecere din viata puiului tau merita toata grija si implicarea noastra. Ne dorim sa ramai cu cele mai frumoase amintiri din aceasta zi speciala si sa gasesti in locatia si serviciile noastre bucuria unui eveniment de neuitat.

Oferta corporate

Oferta corporate

Iti punem la dispozitie locatia noastra cocheta intr-unul din cele mai frumoase cartiere ale Bucurestiului, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului tau special. Descopera oferta noastra pentru petrecerea de companie!

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verifica disponibilitate

Raspundem in maximum 24 de ore

Verifica disponibilitate
Georgiana Jercan
Manager
Revelion 2024 cu Diana Matei si Taraful Cleante

Pachet cu totul inclus – 650 lei/persoana

Afla detalii